STN EN 1991-3: 2009 (73 0035), Eurokód 1. Zaťaženia konštrukcií Časť 3 Zaťaženia vyvolané žeriavmi a strojmi - Tóthová, Dagmar (Slovenský ústav technickej normalizácie, 2009)
Táto norma je slovenskou verziou európskej normy EN 1991-3: 2006