STN EN 1991-3: 2009 (73 0035), Eurokód 1. Zaťaženia konštrukcií Časť 3 Zaťaženia vyvolané žeriavmi a strojmi - Tóthová, Dagmar; Slovenský ústav technickej normalizácie (Bratislava, Slovensko) Technická komisia č. 15 Zaťaženie stavebných konštrukcií (Bratislava : Slovenský ústav technickej normalizácie, 2009)
Táto norma je slovenskou verziou európskej normy EN 1991-3: 2006
Táto norma nahrádza anglickú verziu STN EN 1991-3 z decembra 2006 v celom rozsahu
Spracovateľ: Dagmar Tóthová. Technická komisia: TK 15 Zaťaženie stavebných konštrukcií
Dátum účinnosti opravy normy: marec 2013
Keywords: normy