STN EN 1991-4: 2009 (73 0035), Eurokód 1. Zaťaženie konštrukcií Časť 4 Silá a nádrže - Tóthová, Dagmar (Slovenský ústav technickej normalizácie, 2009)
Táto norma je slovenskou verziou európskej normy EN 1991-4: 2006