STN EN 74-2: 2009 (73 8111), Spojky, nadstavovacie spojky a pätky na použitie v pracovných a podperných lešeniach Časť 2 Špeciálne spojky. Požiadavky a skúšobné postupy - Polťáková-Krížiková, Emília (Slovenský ústav technickej normalizácie, 2009)
Táto norma je slovenskou verziou európskej normy EN 74-2: 2008