STN EN 74-2: 2009 (73 8111), Spojky, nadstavovacie spojky a pätky na použitie v pracovných a podperných lešeniach Časť 2 Špeciálne spojky. Požiadavky a skúšobné postupy - Polťáková-Krížiková, Emília; Slovenský ústav technickej normalizácie (Bratislava, Slovensko) (Bratislava : Slovenský ústav technickej normalizácie, 2009)
Táto norma je slovenskou verziou európskej normy EN 74-2: 2008
Spracovateľ: Emília Polťáková-Krížiková.
Keywords: normy