STN EN 13194: 2009 (75 8409), Chemikálie používané pri úprave vody na pitnú vodu. Kyselina octová. - Büchlerová, Elena (Slovenský ústav technickej normalizácie, 2009)
Táto norma je slovenskou verziou európskej normy EN 13194: 2008