STN EN 13194: 2009 (75 8409), Chemikálie používané pri úprave vody na pitnú vodu. Kyselina octová. - Büchlerová, Elena; Slovenský ústav technickej normalizácie (Bratislava, Slovensko) Technická komisia č. 1 Vodovody a kanalizácia (Bratislava : Slovenský ústav technickej normalizácie, 2009)
Táto norma je slovenskou verziou európskej normy EN 13194: 2008
Táto norma nahrádza STN EN 13194 z júla 2002 v celom rozsahu
Spracovateľ: Elena Büchlerová. Technická komisia: TK 1 Vodovody a kanalizácia
Keywords: normy