STN EN 981 + A1: 2009 (83 3530), Bezpečnosť strojov. Systémy akustickej a vizuálnej výstrahy a informačných signálov (Konsolidovaný text). - Makara, Marian (Slovenský ústav technickej normalizácie, 2009)
Táto norma je slovenskou verziou európskej normy EN 981: 1996 + A1: 2008