STN EN 842 + A1: 2009 (83 3532), Bezpečnosť strojov. Vizuálne signály nebezpečenstva. Všeobecné požiadavky, konštrukcia a skúšky (Konsolidovaný text). - Bílý, Matej; Slovenský ústav technickej normalizácie (Bratislava, Slovensko) Technická komisia č. 29 Bezpečnosť strojov a ergonómia (Bratislava : Slovenský ústav technickej normalizácie, 2009)
Táto norma je slovenskou verziou európskej normy EN 842: 1996 + A1: 2008
Táto norma nahrádza STN EN 842 z decembra 2000 v celom rozsahu. STN EN 842 z decembra 2000 sa môže súbežne s touto normou používať do 28.12.2009
Spracovateľ: Matej Bílý. Technická komisia: TK 29 Bezpečnosť strojov a ergonómia
Keywords: normy