STN EN ISO 15882: 2009 (84 7120), Sterilizácia výrobkov zdravotnej starostlivosti. Chemické indikátory. Návod na výber, používanie a interpretáciu výsledkov (ISO 15882: 2008). - Kočan, Miroslav; Kočanová, Natália (Slovenský ústav technickej normalizácie, 2009)
Táto norma je slovenskou verziou európskej normy EN ISO 15582: 2008