STN EN 1846-3 + A1: 2009 (92 9301), Vozidlá požiarnej a záchrannej služby Časť 3 Pevne zabudované zariadenia. Bezpečnosť a vyhotovenie (Konsolidovaný text) - Kuzma, Vladimír (Slovenský ústav technickej normalizácie, 2009)
Táto norma je slovenskou verziou európskej normy EN 1846-3: 2002 + A1: 2008