STN EN 1846-3 + A1: 2009 (92 9301), Vozidlá požiarnej a záchrannej služby Časť 3 Pevne zabudované zariadenia. Bezpečnosť a vyhotovenie (Konsolidovaný text) - Kuzma, Vladimír; Slovenský ústav technickej normalizácie (Bratislava, Slovensko) Technická komisia č. 17 Bezpečnosť a ochrana pre požiarom (Bratislava : Slovenský ústav technickej normalizácie, 2009)
Táto norma je slovenskou verziou európskej normy EN 1846-3: 2002 + A1: 2008
Táto norma nahrádza STN EN 1846-3 z augusta 2004 v celom rozsahu. STN EN 1846-3 z augusta 2004 sa môže súbežne s touto normou používať do 28.12.2009
Spracovateľ: Vladimír Kuzma. Technická komisia: TK 17 Bezpečnosť a ochrana pre požiarom
Norma je nahradená normou STN EN 1846-3 z augusta 2014 v celom rozsahu
Keywords: normy