STN EN 1176-3: 2009 (94 0515), Zariadenia a povrch detských ihrísk Časť 3 Ďalšie špecifické bezpečnostné požiadavky a skúšobné metódy na šmýkačky - Mokráň, Pavel (Slovenský ústav technickej normalizácie, 2009)
Táto norma je slovenskou verziou európskej normy EN 1176-3: 2008