STN EN 1176-5: 2009 (94 0515), Zariadenia a povrch detských ihrísk Časť 5 Ďalšie špecifické bezpečnostné požiadavky a skúšobné metódy na kolotoče - Mokráň, Pavel (Slovenský ústav technickej normalizácie, 2009)
Táto norma je slovenskou verziou európskej normy EN 1176-5: 2008