STN EN 1176-5: 2009 (94 0515), Zariadenia a povrch detských ihrísk Časť 5 Ďalšie špecifické bezpečnostné požiadavky a skúšobné metódy na kolotoče - Mokráň, Pavel; Slovenský ústav technickej normalizácie (Bratislava, Slovensko) (Bratislava : Slovenský ústav technickej normalizácie, 2009)
Táto norma je slovenskou verziou európskej normy EN 1176-5: 2008
Táto norma nahrádza anglickú verziu STN EN 1176-5 z novembra 2008, ktorá od 1.11.2008 nahradila STN EN 1176-5 z novembra 2001 v celom rozsahu. STN EN 1176-5 z novembra 2001 sa môže súbežne s touto normou používať do 31.5.2009
Spracovateľ: Pavel Mokráň.
Keywords: normy