STN EN 1176-6: 2009 (94 0515), Zariadenia a povrch detských ihrísk Časť 6 Ďalšie špecifické bezpečnostné požiadavky a skúšobné metódy na kývané zariadenia - Mokráň, Pavel; Slovenský ústav technickej normalizácie (Bratislava, Slovensko) (Bratislava : Slovenský ústav technickej normalizácie, 2009)
Táto norma je slovenskou verziou európskej normy EN 1176-6: 2008
Táto norma nahrádza anglickú verziu STN EN 1176-6 z novembra 2008, ktorá od 1.11.2008 nahradila STN EN 1176-6 z novembra 2001 v celom rozsahu
Spracovateľ: Pavel Mokráň.
Norma je nahradená normou STN EN 1176-6 + AC z augusta 2019 v celom rozsahu
Keywords: normy