STN EN 1176-10: 2009 (94 0515), Zariadenia a povrch detských ihrísk Časť 10 Ďalšie špecifické bezpečnostné požiadavky a skúšobné metódy na úplne uzavreté zariadenia na hranie - Mokráň, Pavel; Slovenský ústav technickej normalizácie (Bratislava, Slovensko) (Bratislava : Slovenský ústav technickej normalizácie, 2009)
Táto norma je slovenskou verziou európskej normy EN 1176-10: 2008
Táto norma nahrádza anglickú verziu STN EN 1176-10 z novembra 2008 v celom rozsahu
Spracovateľ: Pavel Mokráň.
Keywords: normy