STN EN 1991-3/NA: 2009 (73 0035), Eurokód 1. Zaťaženia konštrukcií Časť 3 Zaťaženia vyvolané žeriavmi a strojmi. Národná príloha - Tóthová, Dagmar (Slovenský ústav technickej normalizácie, 2009)
Táto norma obsahuje slovenskú národnú prílohu k STN EN 1991-3: 2009