STN EN 1991-4/NA: 2009 (73 0035), Eurokód 1. Zaťaženia konštrukcií Časť 4 Silá a nádrže. Národná príloha - Tóthová, Dagmar; Slovenský ústav technickej normalizácie (Bratislava, Slovensko) Technická komisia č. 15 Zaťaženie stavebných konštrukcií (Bratislava : Slovenský ústav technickej normalizácie, 2009)
Táto norma obsahuje slovenskú národnú prílohu k STN EN 1991-4: 2009
Spracovateľ: Dagmar Tóthová. Technická komisia: TK 15 Zaťaženie stavebných konštrukcií
Keywords: normy