STN EN 12549 + A1: 2009 (01 1677), Akustika. Skúšobný predpis na meranie hluku nastreľovacieho náradia. Technická metóda (Konsolidovaný text). - Pobjecký, Ivan; Miklo, Dušan; Slovenský ústav technickej normalizácie (Bratislava, Slovensko) Technická komisia č. 21 Akustika a vibrácie (Bratislava : Slovenský ústav technickej normalizácie, 2009)
Táto norma je slovenskou verziou európskej normy EN 12549: 1999+ A1: 2008
Táto norma nahrádza STN EN 12549 zo septembra 2001 v celom rozsahu. STN EN 12549 zo septembra 2001 sa môže súbežne s touto normou používať do 28.12.2009
Spracovateľ: Ivan Pobjecký, Dušan Miklo. Technická komisia: TK 21 Akustika a vibrácie
Keywords: normy