STN EN 13411-1 + A1: 2009 (02 4402), Zakončenie oceľových lán. Bezpečnosť Časť 1 Očnice závesov oceľových lán (Konsolidovaný text) - Rusňák, Peter (Slovenský ústav technickej normalizácie, 2009)
Táto norma je slovenskou verziou európskej normy EN 13411-1: 2002 + A1: 2008