STN EN 13411-1 + A1: 2009 (02 4402), Zakončenie oceľových lán. Bezpečnosť Časť 1 Očnice závesov oceľových lán (Konsolidovaný text) - Rusňák, Peter; Slovenský ústav technickej normalizácie (Bratislava, Slovensko) Technická komisia č. 100 Žeriavy a zdvíhacie zariadenia (Bratislava : Slovenský ústav technickej normalizácie, 2009)
Táto norma je slovenskou verziou európskej normy EN 13411-1: 2002 + A1: 2008
Táto norma nahrádza STN EN 13411-1 z októbra 2003 v celom rozsahu. STN EN 13411-1 z októbra 2003 sa môže súbežne s touto normou používať do 28.12.2009
Spracovateľ: Peter Rusňák. Technická komisia: TK 100 Žeriavy a zdvíhacie zariadenia
Keywords: normy