STN EN 13411-2 + A1: 2009 (02 4402), Zakončenie oceľových lán. Bezpečnosť Časť 2 Zapletanie ôk oceľových lán pre závesy (Konsolidovaný text) - Rusňák, Peter (Slovenský ústav technickej normalizácie, 2009)
Táto norma je slovenskou verziou európskej normy EN 13411-2: 2001 + A1: 2008