STN EN 13411-5 + A1: 2009 (02 4402), Zakončenie oceľových lán. Bezpečnosť Časť 5 Lanové svorky so svorníkom tvaru U (Konsolidovaný text) - Rusňák, Peter (Slovenský ústav technickej normalizácie, 2009)
Táto norma je slovenskou verziou európskej normy EN 13411-5: 2003 + A1: 2008