STN EN 13411-5 + A1: 2009 (02 4402), Zakončenie oceľových lán. Bezpečnosť Časť 5 Lanové svorky so svorníkom tvaru U (Konsolidovaný text) - Rusňák, Peter; Slovenský ústav technickej normalizácie (Bratislava, Slovensko) Technická komisia č. 100 Zdvíhacie zariadenia, žeriavy (Bratislava : Slovenský ústav technickej normalizácie, 2009)
Táto norma je slovenskou verziou európskej normy EN 13411-5: 2003 + A1: 2008
Táto norma nahrádza STN EN 13411-5 z augusta 2004 v celom rozsahu. STN EN 13411-5 z augusta 2004 sa môže súbežne s touto normou používať do 28.12.2009
Spracovateľ: Peter Rusňák. Technická komisia: TK 100 Zdvíhacie zariadenia, žeriavy
Keywords: normy