STN EN 13411-6 + A1: 2009 (02 4402), Zakončenie oceľových lán. Bezpečnosť Časť 6 Asymetrická klinová koncovka (Konsolidovaný text) - Rusňák, Peter (Slovenský ústav technickej normalizácie, 2009)
Táto norma je slovenskou verziou európskej normy EN 13411-6: 2004 + A1: 2008