STN EN 13411-6 + A1: 2009 (02 4402), Zakončenie oceľových lán. Bezpečnosť Časť 6 Asymetrická klinová koncovka (Konsolidovaný text) - Rusňák, Peter; Slovenský ústav technickej normalizácie (Bratislava, Slovensko) Technická komisia č. 100 Zdvíhacie zariadenia, žeriavy (Bratislava : Slovenský ústav technickej normalizácie, 2009)
Táto norma je slovenskou verziou európskej normy EN 13411-6: 2004 + A1: 2008
Táto norma nahrádza STN EN 13411-6 z apríla 2005 v celom rozsahu. STN EN 13411-6 z apríla 2005 sa môže súbežne s touto normou používať do 28.12.2009
Spracovateľ: Peter Rusňák. Technická komisia: TK 100 Zdvíhacie zariadenia, žeriavy
Keywords: normy