STN EN 13414-1 + A2: 2009 (02 4403), Závesy z oceľových lán. Bezpečnosť Časť 1 Závesy na všeobecné zdvíhanie (Konsolidovaný text) - Rusňák, Peter (Slovenský ústav technickej normalizácie, 2009)
Táto norma je slovenskou verziou európskej normy EN 13414-1: 2003 + A2: 2008