STN EN 13414-1 + A2: 2009 (02 4403), Závesy z oceľových lán. Bezpečnosť Časť 1 Závesy na všeobecné zdvíhanie (Konsolidovaný text) - Rusňák, Peter; Slovenský ústav technickej normalizácie (Bratislava, Slovensko) Technická komisia č. 100 Zdvíhacie zariadenia, žeriavy (Bratislava : Slovenský ústav technickej normalizácie, 2009)
Táto norma je slovenskou verziou európskej normy EN 13414-1: 2003 + A2: 2008
Táto norma nahrádza STN EN 13414-1 zo septembra 2004 v celom rozsahu. STN EN 13414-1 zo septembra 2004 sa môže súbežne s touto normou používať do 28.12.2009
Spracovateľ: Peter Rusňák. Technická komisia: TK 100 Zdvíhacie zariadenia, žeriavy
Keywords: normy