STN EN 13414-3 + A1: 2009 (02 4403), Závesy z oceľových lán. Bezpečnosť Časť 3 Lanové slučky a káblové závesy (Konsolidovaný text) - Rusňák, Peter (Slovenský ústav technickej normalizácie, 2009)
Táto norma je slovenskou verziou európskej normy EN 13414-3: 2003 + A1: 2008