STN EN 50504: 2009 (05 2205), Validácia zariadení na oblúkové zváranie. - Čatlošová, Gabriela; Čatloš, Marcel (Slovenský ústav technickej normalizácie, 2009)
Táto norma je slovenskou verziou európskej normy EN 50504: 2008