STN EN 50504: 2009 (05 2205), Validácia zariadení na oblúkové zváranie. - Čatlošová, Gabriela; Čatloš, Marcel; Slovenský ústav technickej normalizácie (Bratislava, Slovensko) Technická komisia č. 11 Zváranie a príbuzné procesy (Bratislava : Slovenský ústav technickej normalizácie, 2009)
Táto norma je slovenskou verziou európskej normy EN 50504: 2008
Spracovateľ: Gabriela Čatlošová, Marcel Čatloš. Technická komisia: TK 11 Zváranie a príbuzné procesy
Keywords: normy