STN EN 203-1 + A1: 2009 (06 1901), Spotrebiče na plynné palivá pre prevádzky spoločného stravovania Časť 1 Všeobecné bezpečnostné požiadavky (Konsolidovaný text) - Rypák, Rudolf (Slovenský ústav technickej normalizácie, 2009)
Táto norma je slovenskou verziou európskej normy EN 203-1: 2005 + A1: 2008