STN EN 203-1 + A1: 2009 (06 1901), Spotrebiče na plynné palivá pre prevádzky spoločného stravovania Časť 1 Všeobecné bezpečnostné požiadavky (Konsolidovaný text) - Rypák, Rudolf; Slovenský ústav technickej normalizácie (Bratislava, Slovensko) Technická komisia č. 51 Plynárenstvo (Bratislava : Slovenský ústav technickej normalizácie, 2009)
Táto norma je slovenskou verziou európskej normy EN 203-1: 2005 + A1: 2008
Táto norma nahrádza anglickú verziu STN EN 203-1 + A1 z decembra 2008, ktorá od 1.12.2008 nahradila STN EN 203-1 z januára 2006
Spracovateľ: Rudolf Rypák. Technická komisia: TK 51 Plynárenstvo
Norma je nahradená normou STN EN 203-1 z marca 2015 v celom rozsahu
Keywords: normy