STN EN 12493: 2009 (07 8403), Zariadenie a príslušenstvo na LPG. Zvárané oceľové nádrže na skvapalnený uhľovodíkový plyn (LPG). Konštrukcia a výroba autocisterien. - Rypák, Rudolf; Slovenský ústav technickej normalizácie (Bratislava, Slovensko) Technická komisia č. 51 Plynárenstvo (Bratislava : Slovenský ústav technickej normalizácie, 2009)
Táto norma je slovenskou verziou európskej normy EN 12493: 2008
Táto norma nahrádza anglickú verziu STN EN 12493 z októbra 2008 v celom rozsahu
Spracovateľ: Rudolf Rypák. Technická komisia: TK 51 Plynárenstvo
Keywords: normy