STN EN 792-4 + A1: 2009 (23 9060), Neelektrické ručné náradie. Bezpečnostné požiadavky Časť 4 Nerotačné príklepové náradie (Konsolidovaný text) - Jánoška, Ivan; Biderman, Jaroslav (Slovenský ústav technickej normalizácie, 2009)
Táto norma je slovenskou a českou verziou európskej normy EN 792-4: 2000 + A1: 2008 a je vydaná so súhlasom ČNI Praha, Česká republika