STN EN 792-7 + A1: 2009 (23 9060), Neelektrické ručné náradie. Bezpečnostné požiadavky Časť 7 Brúsky (Konsolidovaný text) - Chyba, Juraj (Slovenský ústav technickej normalizácie, 2009)
Táto norma je slovenskou verziou európskej normy EN 792-7: 2001 + A1: 2008