STN EN 792-7 + A1: 2009 (23 9060), Neelektrické ručné náradie. Bezpečnostné požiadavky Časť 7 Brúsky (Konsolidovaný text) - Chyba, Juraj; Slovenský ústav technickej normalizácie (Bratislava, Slovensko) (Bratislava : Slovenský ústav technickej normalizácie, 2009)
Táto norma je slovenskou verziou európskej normy EN 792-7: 2001 + A1: 2008
Táto norma nahrádza STN EN 792-7 z mája 2004 v celom rozsahu. STN EN 792-7 z mája 2004 sa môže súbežne s touto normou používať do 28.12.2009
Spracovateľ: Juraj Chyba.
Keywords: normy