STN EN 792-10 + A1: 2009 (23 9060), Neelektrické ručné náradie. Bezpečnostné požiadavky Časť 10 Tlakové náradie (Konsolidovaný text) - Jánoška, Ivan; Biderman, Jaroslav; Slovenský ústav technickej normalizácie (Bratislava, Slovensko); Český normalizační institut (Praha, Česká republika) Technická normalizační komise č. 74 Nářadí (Bratislava : Slovenský ústav technickej normalizácie, 2009)
Táto norma je slovenskou a českou verziou európskej normy EN 792-10: 2000 + A1: 2008 a je vydaná so súhlasom ČNI Praha, Česká republika
Táto norma nahrádza STN EN 792-10 z augusta 2002 v celom rozsahu. STN EN 792-10 z augusta 2002 sa môže súbežne s touto normou používať do 28.12.2009
Spracovateľ: Ivan Jánoška, Jaroslav Biderman. Technická normalizační komise: TNK 74 Nářadí
Keywords: normy