STN EN 528 (26 7402), Regálové zakladače. Bezpečnostné požiadavky. - Rusňák, Peter; Slovenský ústav technickej normalizácie (Bratislava, Slovensko) Technická komisia č. 100 Zdvíhacie zariadenia, žeriavy (Bratislava : Slovenský ústav technickej normalizácie, 2009)
Táto norma je slovenskou verziou európskej normy EN 528: 2008
Táto norma nahrádza STN EN 528 z novembra 2001 v celom rozsahu. STN EN 528 z novembra 2001 sa môže súbežne s touto normou používať do 28.12.2009
Spracovateľ: Peter Rusňák. Technická komisia: TK 100 Zdvíhacie zariadenia, žeriavy
Keywords: normy