STN EN 1492-4 + A1: 2009 (27 0151), Textilné viazacie prostriedky. Bezpečnosť Časť 4 Zdvíhacie závesy na všeobecné používanie vyrobené z lán z prírodných a chemických vláken (Konsolidovaný text) - Rusňák, Peter (Slovenský ústav technickej normalizácie, 2009)
Táto norma je slovenskou verziou európskej normy EN 1492-4: 2004 + A1: 2008