STN EN 1492-4 + A1: 2009 (27 0151), Textilné viazacie prostriedky. Bezpečnosť Časť 4 Zdvíhacie závesy na všeobecné používanie vyrobené z lán z prírodných a chemických vláken (Konsolidovaný text) - Rusňák, Peter; Slovenský ústav technickej normalizácie (Bratislava, Slovensko) Technická komisia č. 100 Žeriavy a zdvíhacie zariadenia (Bratislava : Slovenský ústav technickej normalizácie, 2009)
Táto norma je slovenskou verziou európskej normy EN 1492-4: 2004 + A1: 2008
Táto norma nahrádza STN EN 1492-4 z februára 2005 v celom rozsahu. STN EN 1492-4 z februára 2005 sa môže súbežne s touto normou používať do 28.12.2009
Spracovateľ: Peter Rusňák. Technická komisia: TK 100 Žeriavy a zdvíhacie zariadenia
Keywords: normy