STN EN 474-11 + A1: 2009 (27 5340), Stroje na zemné práce. Bezpečnosť Časť 11 Požiadavky na kompaktory (Konsolidovaný text) - Volčková, Antónia; Slovenský ústav technickej normalizácie (Bratislava, Slovensko) Technická komisia č. 23 Stavebné, zemné stroje a priemyselné vozíky (Bratislava : Slovenský ústav technickej normalizácie, 2009)
Táto norma je slovenskou verziou európskej normy EN 474-11: 2006 + A1: 2008
Táto norma nahrádza STN EN 474-11 z mája 2007 v celom rozsahu. STN EN 474-11 z mája 2007 sa môže súbežne s touto normou používať do 28.12.2009
Spracovateľ: Antónia Volčková. Technická komisia: TK 23 Stavebné, zemné stroje a priemyselné vozíky
Keywords: normy