STN EN 12643 + A1: 2009 (27 7525), Stroje na zemné práce. Stroje na kolesovom podvozku. Požiadavky na systémy riadenia (mod ISO 5010: 1992) (Konsolidovaný text). - Kóciová, Gabriela (Slovenský ústav technickej normalizácie, 2009)
Táto norma je slovenskou verziou európskej normy EN 12643: 1997 + A1: 2008