STN EN 12643 + A1: 2009 (27 7525), Stroje na zemné práce. Stroje na kolesovom podvozku. Požiadavky na systémy riadenia (mod ISO 5010: 1992) (Konsolidovaný text). - Kóciová, Gabriela; Slovenský ústav technickej normalizácie (Bratislava, Slovensko) Technická komisia č. 23 Stavebné, zemné stroje a priemyselné vozíky (Bratislava : Slovenský ústav technickej normalizácie, 2009)
Táto norma je slovenskou verziou európskej normy EN 12643: 1997 + A1: 2008
Táto norma nahrádza STN EN 12643 z februára 2001 v celom rozsahu. STN EN 12643 z februára 2001 sa môže súbežne s touto normou používať do 28.12.2009
Spracovateľ: Gabriela Kóciová. Technická komisia: TK 23 Stavebné, zemné stroje a priemyselné vozíky
Keywords: normy