STN EN 13531 + A1: 2009 (27 7533), Stroje na zemné práce. Ochranná konštrukcia chrániaca pri prevrátení (TOPS) pre kompaktné lopatové rypadlá. Laboratórne skúšky a požiadavky na vyhotovenie (mod ISO 12117: 1997) (Konsolidovaný text). - Volčko, Jaroslav; Gába, Vojtech (Slovenský ústav technickej normalizácie, 2009)
Táto norma je slovenskou a českou verziou surópskej normy EN 13531: 2001 + A1: 2008 a je vydaná so súhlasom ČNI Praha, Česká republika