STN EN 815 + A2: 2009 (27 7993), Bezpečnosť neštítových tunelových raziacich strojov a šachtových beztyčových raziacich strojov pri práci v horninách. Bezpečnostné požiadavky (Konsolidovaný text). - Paučová, Antónia; Volčko, Jaroslav; Slovenský ústav technickej normalizácie (Bratislava, Slovensko) Technická komisia č. 23 Stavebné, zemné stroje a motorové vozíky (Bratislava : Slovenský ústav technickej normalizácie, 2009)
Táto norma je slovenskou verziou európskej normy EN 815: 1996 + A2: 2008
Táto norma nahrádza STN EN 815 z februára 2001 v celom rozsahu. STN EN 815 z februára 2001 sa môže súbežne s touto normou používať do 28.12.2009
Spracovateľ: Antónia Paučová, Jaroslav Volčko. Technická komisia: TK 23 Stavebné, zemné stroje a motorové vozíky
Keywords: normy