STN EN 500-6 + A1: 2009 (27 8940), Mobilné stroje na cestné práce. Bezpečnosť Časť 6 Špecifické požiadavky na finišery (Konsolidovaný text) - Mihálik, Dušan (Slovenský ústav technickej normalizácie, 2009)
Táto norma je slovenskou verziou európskej normy EN 500-6: 2006 + A1: 2008