STN EN 500-6 + A1: 2009 (27 8940), Mobilné stroje na cestné práce. Bezpečnosť Časť 6 Špecifické požiadavky na finišery (Konsolidovaný text) - Mihálik, Dušan; Slovenský ústav technickej normalizácie (Bratislava, Slovensko) Technická komisia č. 23 Stavebné, zemné stroje a priemyselné vozíky (Bratislava : Slovenský ústav technickej normalizácie, 2009)
Táto norma je slovenskou verziou európskej normy EN 500-6: 2006 + A1: 2008
Táto norma nahrádza STN EN 500-6 z mája 2007 v celom rozsahu. STN EN 500-6 z mája 2007 sa môže súbežne s touto normou používať do 28.12.2009
Spracovateľ: Dušan Mihálik. Technická komisia: TK 23 Stavebné, zemné stroje a priemyselné vozíky
Keywords: normy