STN 33 2000-1: 2009, Elektrické inštalácie nízkeho napätia Časť 1 Základné princípy, stanovenie všeobecných charakteristík, definície - Čatlošová, Gabriela; Čatloš, Marcel; Slovenský ústav technickej normalizácie (Bratislava, Slovensko) Technická komisia č. 84 Elektrické inštalácie a ochrana pred zásahom elektrickým prúdom (Bratislava : Slovenský ústav technickej normalizácie, 2009)
Táto norma obsahuje HD 60364-1: 2008 v slovenskom jazyku
Táto norma nahrádza STN 33 2000-1 z decembra 2002 a STN 33 2000-3 zo septembra 2000 v celom rozsahu. STN 33 2000-1 z decembra 2002 a STN 33 2000-3 zo septembra 2000 sa môžu súbežne s touto normou používať do 1.5.2011
Spracovateľ: Gabriela Čatlošová, Marcel Čatloš. Technická komisia: TK 84 Elektrické inštalácie a ochrana pred zásahom elektrickým prúdom
Keywords: normy